16/11/11

Ένωση για την Ελλάδα

  
Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2011 23:54
Πολιτικός Όμιλος για τη Χάραξη Εθνικής Στρατηγικής
Διαπιστώνοντας ότι η χώρα μας ταχύρρυθμα καταρρέει εσωτερικά και απαξιώνεται διεθνώς, αποφασίσαμε να συμβάλουμε κατά δύναμιν στην ανάσχεση της θανάσιμης αυτής κατολίσθησης με τη συγκρότηση πολιτικού ομίλου αφιερωμένου στη διαμόρφωση και τη διάδοση μιας στρατηγικής εθνικής ανάκαμψης. Τον νεότευκτο αυτόν φορέα ονομάσαμε εμβληματικά «Ένωση για την Ελλάδα», προκειμένου να αναδείξουμε την εθνική ομοθυμία ως κεντρικό αίτημα των καιρών και ως προϋπόθεση για την επιτυχία οποιουδήποτε ανορθωτικού εγχειρήματος.
Η Ένωση για την Ελλάδα είναι ανοικτή σε κάθε Έλληνα πολίτη ή Απόδημο Έλληνα εφ’ όσον ενστερνίζεται τις ακόλουθες θεμελιώδεις θέσεις για τα εθνικά μας πράγματα, στις οποίες φιλοδοξεί να δώσει την ευρύτερη δυνατόν δημοσιότητα,  και συγχρόνως να τις επεξεργασθεί εις βάθος, για να συμβάλει, συνεργαζόμενη με όσους συμφωνούν με τους στόχους της, στην προετοιμασία του εδάφους για την εμφάνιση του αξιόπιστου, ανανεωτικού φορέα που αποτελεί πλέον το πανελλήνιο αίτημα των καιρών. Καλεί δε τους συμμεριζόμενους τις θέσεις αυτές να εγγραφούν ως μέλη της στον ιστότοπο http://enosiellada.com, όπου, επωνύμως, θα μπορούν και να αναπτύσσουν τις απόψεις και προτάσεις τους.
 

Σχόλια  

 
+2 #1 Βοστινιώτης Π. 21-12-2011 19:48
Αν έχετε λιγο χρόνο ρίξτε μια ματιά και στο επισυναπτόμενο :http://vostiniotismos.blogspot.com/2011/12/blog-post.html#more

Με εκτίμηση
Βοστινιώτης Παναγιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου