18/1/08

Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, γράφει ο Γ.Ε. Σέκερης

1 σχόλιο:

 1. ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΥΛΟΥΙανουαρίου 23, 2008

  Κύριε Πρέσβη .

  Πριν απ’ όλα θέλω να σας ευχηθώ ,ολοψύχως ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ . ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ.
  Προχθές σε εκδήλωση στην οποία παρέστην ,διαπίστωσα-σε γενομένη συζήτηση- την απήχηση την οποίαν έχουν τα άρθρα σας ,στους σκεπτόμενους Έλληνες που τα διαβάζουν. (Οι οποίοι και δεν είναι λίγοι ).
  Αυτό το θεωρώ ΑΠΟΛΥΤΑ φυσικό, αφού σε όλες τις αναλύσεις που κάνετε, επί των θεμάτων που αναφέρεστε, λέτε τα πράγματα με το όνομά τους και ανεξαρτήτως ,του εάν αυτό αρέσει ή όχι ,στον οποιονδήποτε.
  Με εξαιρετικό ενδιαφέρον διάβασα και τα δύο πρόσφατα άρθρα σας, της 04-01-087 και 15-01-08:
  α. “ Η ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ’’ και
  β. “ H ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ”
  Προσωπικώς τα θεωρώ ,από πλευράς ,αναγκαιότητος ,σπουδαιότητος και χρονικής περιόδου δημοσιεύσεώς των:
  - Ως μια «ΟΑΣΗ» - πού παρουσιάσθηκε την κατάλληλη στιγμή -μέσα στην απέραντη «ΕΡΗΜΟ»της Εθνικής κατάπτωσης ,που βιώνουμε , συνεπεία της χαβούζας των αλλεπάλληλων ηθικόπολιτικών σκανδάλων που μας μαστίζουν ανελέητα και εξακολουθητικά, σαν χώρα και λαό, με όσα ΘΛΙΒΕΡΑ τούτο συνεπάγεται .
  -Και είναι «όαση» διότι, μας προσφέρουν, ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ- ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ,επί θεμάτων Εθνικού ενδιαφέροντος ,τα οποία καίτοι μας αφορούν ,άμεσα και καθοριστικά –ΟΥΔΕΙΣ- ενδιαφέρεται –πλέον-να μας ενημερώνει .
  -Πιστεύω δε ,ότι οι θέσεις και απόψεις -που όπως πάντα -διατυπώνετε μπορούν να επενεργήσουν καθοριστικά -ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ-ως κατευθυντήριοι άξονες , χαράξεως και ακολουθήσεως Εθνικής Στρατηγικής ,για τις Ελληνοτουρκικές-εν προκειμένω- σχέσεις ,οι οποίες παρά τις μέχρι τούδε προσπάθειές μας !!! Πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο, με τους Τούρκους να έχουν καταστεί ,στην πραγματικότητα, Κυρίαρχοι του παιχνιδιού, επί των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων,ενώ εμείς «σφυρίζουμε ανέμελα,ελπίζοντας στα ανέλπιστα» .
  .Θέλω να πιστεύω ότι θα συνεχίσετε να διατυπώνετε την μεγάλη -και Εθνικώς αναγκαία -εμπειρία σας ,ως προς τα θέματα της Εξωτερικής μας πολιτικής.
  Δεν γνωρίζω τι κάνουν ,οι χειριζόμενοι τα Εθνικά μας θέματα, ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ, αλλά οι σκεπτόμενοι και ενεργοί ΄Ελληνες ,παρακολουθούν με εξαιρετικό ενδιαφέρον τις αναλύσεις σας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου