23/9/07

ΣΑΡΚΟΖΙ: Η ΤΟΛΜΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, Γράφει ο Γ. Ε. Σέκερης

2 σχόλια:

 1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΠΑΥΛΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣΣεπτεμβρίου 29, 2007

  Ο Πρόεδρος της Γαλλίας ΣΑΡΚΟΖΙ, ζήτησε από τους συμπατριώτες του την ψήφο τους ,με Σημαία του, αφ’ ενός ,μεν την οικονομική αναστύλωση της χώρας και την επανίδρυση του κράτους –απαραιτήτου προϋποθέσεως για την οικονομική αναστύλωση- αφ’ ετέρου δε, για να οδηγήσει την Γαλλία ,ως Κράτος -ΕΘΝΟΣ (Και όχι ως «ευρωπαϊκό παρελκόμενο»)στην συνεχώς αναπτυσσόμενη Ε.Ε.
  Συμφωνώ απόλυτα με το άρθρο σας κύριε πρέσβη .
  Προσωπικά πιστεύω ότι θα επιτύχει στην προσπάθειά του όσα εμπόδια και εάν του παρουσιασθούν, διότι δι’ αυτό εξελέγη ,από τους Γάλλους πανηγυρικά .
  Οι ΗΓΕΤΕΣ ηγούνται του λαού και δεν άγονται από αυτόν .Στοχεύουν στο Εθνικό συμφέρον και ανεξαρτήτως του οποιουδήποτε πολιτικού κόστους και της μελλοντικής των τύχης ,προχωρούν ασυμβίβαστοι στην υλοποίηση του σωστού οράματός των .
  Οι Λαοί άρχισαν πλέον να ξυπνούν από τον λήθαργο του ανέμελου ψευτοευδαιμονισμού, που σήμερα υποτίθεται ότι προσφέρει το νέο «φρούτο»που ονομάζεται «Παγκοσμιοποίηση» .
  Μόνο τα Κράτη –Έθνη θα μπορέσουν –κατά την γνώμη μου –να επιζήσουν ως Εθνικές οντότητες. Οι συμβιβασμοί ,για τους μεγάλους ΣΤΟΧΟΥΣ ενός Έθνους υποδηλούν έλλειμμα Ηγεσίας και μαρτυρούν έλλειψη πραγματικού ενδιαφέροντος .
  ΠΑΥΛΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ
  ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ε.α.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου